Halat de bucătar cu grafică

Măști de gătit cu imprimeuri

 

Direcționați un restaurant sau un alt tip de întreprindere de catering? Probabil că știți foarte bine cât de importantă este estetica unui loc. De asemenea, mâncăm cu ochii - de aceea, modul în care este servită mâncarea este atât de important. Cu toate acestea, dacă nu este însoțită de consecvență în aranjarea abilă a decorului și a altor proprietăți ale locului, este dificil să se obțină un efect care să încânte clientul. Din acest motiv, și codul vestimentar al angajaților dumneavoastră este extrem de important, deoarece arată profesionalismul și atenția locului.

 

Personalizate Couture Sweatshirt este unul dintre elementele cheie atunci când se administrează o unitate de catering. Deși selecția sa pare a fi doar un mic detaliu în munca imensă necesară pentru a deschide un restaurant, ea este cea care încununează eforturile proprietarilor. Este important să prezentați clienților dumneavoastră brandul, logo-ul, numele companiei, cu care localul sau restaurantul dumneavoastră va fi asociat ulterior

 

Estetica dominantă în catering este eleganța minimalistă, cu un accent deosebit pe negru neutru, precum și pe alb. În magazinul nostru veți găsi o selecție largă de uniforme de catering monocrome, cum ar fi kittel alb, kittel negru, kittel gri. Vă puteți dota cu ele în vrac pentru a le oferi angajaților dvs. un aspect uniform. De asemenea, puteți cumpăra accesorii, cum ar fi șorțuri de bucătar, pentru a vă proteja hainele de murdărie.

 

Îmbrăcămintea este deosebit de importantă pentru bucătarul și ajutoarele sale, care se află într-o încăpere aglomerată și plină de aburi timp de mai multe ore în fiecare zi, pregătind mâncăruri. Îmbrăcămintea de catering concepută pentru ei trebuie să îndeplinească câteva condiții cheie:

asigurați confortul,

 

protejează împotriva răspândirii bacteriilor,

 

preveniți transpirația excesivă.


De asemenea, în cazul lor, nuanțele de alb și negru sunt deosebit de populare. Cămășile de bucătar și alte articole de îmbrăcăminte pentru bucătari pe care le veți găsi în sortimentul magazinului nostru sunt realizate din materiale respirabile care oferă angajaților dumneavoastră confort și libertate de mișcare. Acest lucru îi va face mai eficienți, ceea ce se va traduce direct în profituri mai mari și în lipsa timpilor morți inutili la locul de muncă.

 

ÎN ACEASTĂ CATEGORIE: PITCHURI DE CĂLĂTORIE, ȘORTURI GASTRONOMICE, șorțuri, papuci de ospătar, nasturi, ȘORTURI GASTRONOMICE

 

sus
Shop is in view mode
Afișați versiunea pe întreaga pagină
Sklep internetowy Shoper Premium