Modalități de plată


În funcție de valoarea comenzii, de metoda de livrare selectată și de preferințele dumneavoastră, puteți alege una dintre următoarele metode de plată:

Transfer - plata trebuie efectuată în contul bancar indicat ( PL06 1140 2091 0000 3435 2300 1006), pe care vi-l vom comunica și în e-mailul de confirmare a acceptării comenzii.Puteți efectua transferul online, la oficiul poștal sau la bancă. Odată ce plata este creditată în contul nostru, vom începe procesarea comenzii dumneavoastră.


C.O.D. - plătiți în numerar la livrare (la un curier, poștaș sau la o sucursală a Poștei poloneze - în funcție de metoda de livrare). Această metodă de plată implică un comision mai mare pentru procesarea comenzii, ceea ce nu se întâmplă în cazul altor comisioane.


Plata electronică - cel mai convenabil și mai sigur mod de a efectua o plată prin intermediul internetului. În magazinul nostru folosim sistemul de plată Payu, către care veți fi redirecționat pentru a efectua o plată. Întregul proces este rapid și sigur - vă alegeți banca și efectuați plata.

 

 

 

sus
Shop is in view mode
Afișați versiunea pe întreaga pagină
Sklep internetowy Shoper Premium