până la total: 0,00 RON

Livrare gratuita de la 530RON

 +48 783 165 510

office@modernbhp.ro

Timp de execuție

Timpul de procesare a comenzilor

Imediat după ce ați plasat comanda, veți primi un e-mail de confirmare a comenzii dumneavoastră. Din acest moment, în funcție de forma de plată aleasă, vom considera comanda ca fiind plasată. Comenzile plătite sunt procesate imediat, urmate de comenzile contra ramburs. Comenzile cu plata în avans în cont sunt așteptate să fie procesate până la efectuarea plății, iar comenzile fără plată nu sunt procesate. Vă rugăm să rețineți că vă ținem la curent cu evoluția lucrărilor noastre.

 

Data primirii = data expedierii + termenul de livrare

Data de expediere depinde de disponibilitatea produselor și de metoda de plată selectată, în timp ce termenul de livrare depinde de metoda de livrare pe care ați selectat-o.

 

Disponibilitatea produsului

Fiecare produs este prevăzut cu o dată de expediere care descrie momentul în care produsele pot fi expediate de către noi - de la 24 de ore la 7 zile lucrătoare. Oferta pe care o prezentăm pe site o avem în stoc, totuși, poate exista o lipsă temporară, cauzată de o achiziție nestandardizată sau de alte evenimente aleatorii asupra cărora ModernBhp nu are nicio influență, în acest caz data efectivă de expediere poate fi prelungită la maxim 14 zile lucrătoare. Timpul standard de livrare al companiilor de curierat este cuprins între 24 de ore și 2 zile lucrătoare de la data în care bunurile sunt predate companiei de curierat.

În cazul în care comandați mai multe produse, timpul de expediere pentru întreaga comandă este ajustat la produsul cu cel mai lung timp de expediere. Puteți executa comanda în mai multe etape - pentru a face acest lucru, vă rugăm să ne contactați sau să scrieți o adnotare corespunzătoare în comentariile la comandă.

 

Metoda de plată

Plata electronică  PAYU - cea mai convenabilă și foarte rapidă modalitate de a vă onora comanda. În timpul orelor de lucru, fondurile vor fi transferate în contul nostru, de obicei imediat.

Plata prin transfer bancar - timpul de procesare a comenzii depinde de momentul primirii plății dumneavoastră. În funcție de bancă, durează de obicei până la două zile lucrătoare. Numărul de cont în care trebuie să efectuați plata:

plăți în RON : RO77 BREL 0005 6006 6209 0100

plăți în EUR : ING Bank Slaski PL 82 1050 1748 1000 0097 3947 9153

Plata la livrare - cea mai rapidă formă de plată, care permite executarea imediată a comenzii. Vă rugăm să rețineți că se aplică, de asemenea, costuri de livrare suplimentare.

 

 

 

sus
Shop is in view mode
Afișați versiunea pe întreaga pagină
Sklep internetowy od home.pl